Τατσόπουλος: “Είπα ψέματα!”

Τι ανέφερε για παλαιότερη δήλωση του

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στο κανάλι του Alpha, βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Τατσόπουλος, το μεσημέρι της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να τον ρωτήσει για την παλαιότερη δήλωσή του, σχετικά με τη… μισή Αθήνα, για να πάρει την απάντηση ότι τότε είχε πει ψέματα ο πολιτικός.

«Όταν είπες την ατάκα ότι “έχω πάει με τη μισή Αθήνα”, που πολλοί μπορεί να το λένε και να κάνουν πλάκα ή να το λένε και να μην το σκέφτονται πριν το πουν ή μπορεί να είναι κι ένα γεγονός. Αλλά όλοι ξέρουμε ότι όταν ένας λέει αυτή τη δήλωση, σίγουρα μετά έχει να γίνει… Σε απασχόλησε αυτό; Γιατί να το πεις; Καλά έκανες και το είπες και δεν με νοιάζει αν ισχύει», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, με τον Πέτρο Τατσόπουλο να της απαντά: «Το λέω πρώτη φορά: Είπα ψέματα και διαπίστωσα κιόλας ότι είμαι ο πρώτος Έλληνας που είπε ψέματα σε αυτό το θέμα. Έχετε ακούσει κανέναν Έλληνα να λέει αυτή τη φράση; Κανένας, ήμουν ο πρώτος.

Γι’ αυτό ασχολήθηκε η επιστήμη. Καλέσαν ημερίδες, συμπόσια, από το τεχνολογικό ινστιτούτο της Μασαχουσέτης είχαν έρθει άνθρωποι για να δουν αν αυτό είναι εφικτό. Αν, δηλαδή, πηδ… με την ταχύτητα του φωτός, 300.000 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο, προλαβαίνεις τη μισή Αθήνα; Ένα εκατομμύριο γυναίκες.

Βγήκε ότι δεν προλαβαίνεις. Άσε που τι διάολο πήδ… θα ήταν να πηγαίνεις με την ταχύτητα του φωτός. Είπα ψέματα, ντρέπομαι φρικτά. Για όλη μου τη ζωή θα σέρνουνε γιατί είπα μία μαλ…α. Ζητάω συγγνώμη από τον σοφό και φιλαλήθη λαό για το ψέμα που είπα. Πήγα με αισθητά κατώτερες από ένα εκατομμύριο γυναίκες. Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει αυτή τη μαλ…α; Είδα ότι πίστευες ότι είχα πει αλήθεια, αλλά όχι, είπα ψέματα».

Σχετικά άρθρα