Ταξιτζής πλήρωνε 13χρονη για να κάνουν σεξ!

Διαβάστε τι συνέβη στην Κύπρο

Ένα οδηγό ταξί ηλικίας 63 χρόνων συνέλαβε η αστυνομία στην Πάφο ως ύποπτο για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου προσώπου, διαφθορά θήλεος κάτω των 17 χρόνων και σεξουαλικής επίθεσης.

Ο 63χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία πολίτη, ο οποίος τον είδε σε πάρκινγκ να ερωτοτροπεί με την ανήλικη. Όταν πλησίασε κοντά για να διαπιστώσει τι συνέβαινε, ο 63χρονος μπήκε στο ταξί και έφυγε. Ο πολίτης είχε καταγράψει τα νούμερα του ταξί και ενημέρωσε την αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 63χρονο.

Η 13χρονη, είναι μαθήτρια Γυμνασίου και όπως ανέφερε στην αστυνομία, τους 2-3 τελευταίους μήνες ο 63χρονος ταξιτζής της έδινε μικροποσά για να έχει επαφές μαζί της. Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν διαπιστώθηκαν ίχνη βιασμού, αλλά παλαιά ρήξη παρθενικού υμένα.

Ο ταξιτζής αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο για να ζητηθεί η προφυλάκιση του αν και αρνείται ότι έχει σχέση με την υπόθεση.

Σχετικά άρθρα

Στην υπηρεσία Μαρινάκη και ο Βίκτωρας Μητρόπουλος

Μία αναπάντεχη και συνάμα περίεργη παρέμβαση στην υπόθεση NOOR1 με το φορτίο των τριών τόνων ηρωίνης επιχειρεί ο γνωστός παράγων Βίκτωρας Μητρόπουλος μέσω της εφημερίδας του «Η Άποψη». Η παρέμβαση αυτή, χωρίς νέα στοιχεία ή έστω δημοσιογραφικά επιχειρήματα, καταλήγει σε μία θεαματική επιχείρηση απαξίωσης δύο βασικών παραγόντων του ανακριτικού έργου που κατέληξε στην άσκηση δίωξης […]