«Τέλος οι νταβατζήδες»

Επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη από το Μαξίμου!

Σκληρή επίθεση από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα κατά του ισχυρού άντρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με αναφορές σε «νταβατζήδες», «Δον Κορλεόνε», τον Κυριάκο Μητσοτάκη και… πολλά άλλα.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού κάνει λόγο για απειλητικά τηλεφωνήματα σε κινητά τηλέφωνα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από υπαλλήλους του εν λόγω επιχειρηματία, ενώ αναφέρεται και στον βανδαλισμό στα γραφεία της εφημερίδας Documento που δημοσιοποίησε δραστηριότητες του οι οποίες απασχολούν τη δικαιοσύνη.

Tην Παρασκευή ο Βαγγέλης Μαρινάκης με δήλωσή του εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κώστα Βαξεβάνη και της κυβέρνησης. Η εφημερίδα και ο εκδότης απάντησε με δεικτικό τρόπο. Το Σάββατο πήρε θέση και το Μέγαρο Μαξίμου

Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, έχει ως εξής:

«Ο κ. Μαρινάκης από χθες επιτίθεται απρόκλητα στην Κυβέρνηση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, αναδεικνύοντας το ήθος του.

Εξαπολύει από τα ΜΜΕ που ελέγχει προπαγανδιστικούς τραμπουκισμούς, αναδεικνύοντας την αντίληψή του για τη Δημοκρατία.

Την ίδια στιγμή, όλως τυχαίως, απειλητικά μηνύματα στέλνονται στα κινητά τηλέφωνα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με αποστολείς γνωστούς υπαλλήλους του, ενώ στα γραφεία της εφημερίδας Documento γίνεται διάρρηξη και βανδαλίζονται μετά τα μεσάνυκτα, αφού προηγουμένως ο ιδιοκτήτης τους , δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, απειλείται ανοιχτά με ανακοινώσεις, γιατί τόλμησε να δημοσιοποιήσει δραστηριότητες του επιχειρηματία που απασχολούν την Δικαιοσύνη.

Αναρωτιόμαστε, αν ο κ. Μητσοτάκης, προσωπικός φίλος του κ. Μαρινάκη, και η ΝΔ της οποίας τα γραφεία στον Πειραιά επισήμως ο κ. Μαρινάκης χρηματοδοτεί και συντηρεί, προσυπογράφουν αυτές τις μεθόδους που θυμίζουν μαφία.

Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση και η Δημοκρατία δεν θα υποκύψουν στον εκφοβισμό, τον εκβιασμό και την τρομοκρατία.

Η εποχή που κυβερνούσαν τον τόπο οι νταβατζήδες έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Γιατί η ΝΔ που σκοπεύει να δώσει τα κλειδιά στους Δον Κορλεόνε επιχειρηματίες που τη στηρίζουν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην διακυβέρνηση του τόπου».

Σχετικά άρθρα