Τέλος στο θρίλερ

Στα χέρια της αστυνομίας ο αεροπειρατής στην Κύπρο

Λίγο πριν τις 15.00 ο αεροπειρατής που αναστάτωσε από το πρωί της Τρίτης το αεροδρόμιο της Λάρνακας παραδόθηκε στην αστυνομία.

Μετά από πολλές ώρες αγωνίας, το θρίλερ με την αεροπειρατεία στην Κύπρο έλαβε τέλος. Τη σύλληψη του δράστη ανακοίνωσε το υπουργείο εξωτερικών της Κύπρου.

Ο δράστης λίγο μετά τις 2.30 συνελήφθη, ενώ όλοι οι όμηροι είχαν απελευθερωθεί. Ο αεροπειρατής παραδόθηκε με τα χέρια ψηλά και όπως φάνηκε τελικά δεν είχε εκρηκτικά. Αυτή την ώρα ανακρίνεται.

Λίγο πριν είχαν μεταδοθεί εικόνες τηλεοπτικών μέσων στις οποίες ένας από τους επιβαίνοντες πηδούσε για να σωθεί από παράθυρο του πιλοτηρίου. Στη συνέχεια φάνηκαν άλλοι τρεις άνθρωποι να βγαίνουν από την πόρτα και να κατεβαίνουν τη σκάλα. Αμέσως αστυνομικοί έτρεξαν και τους παρέλαβαν.

Το θρίλερ ήταν σε εξέλιξη από τις 8.30 το πρωί όταν έγινε γνωστή η αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Egyptair στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Το Airbus A320 εκτελούσε εσωτερική πτήση στην Αίγυπτο και λίγο μετά τις 8:20 το πρωί εισήλθε στο FIR Λευκωσίας, ζητώντας να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας λόγω αεροπειρατείας.

Οι αρχές μιλούν για άτομο ασταθούς ψυχικής κατάστασης.

 

Σχετικά άρθρα