Τενεσί: Η στιγμή που η δράστρια μπαίνει στο σχολείο και πυροβολεί (video)

Εικόνες που σοκάρουν

Ακόμη μία αιματηρή επίθεση με όπλο σε σχολείο χθες στις ΗΠΑ είχε ως αποτέλεσμα τρεις ενήλικες και τρία παιδιά να χάσουν τη ζωή τους.

Ειδικότερα, μια διεμφυλική κοπέλα, ονόματι Όντρεϊ Χέιλ, εισέβαλε στο σχολείο στη Νάσβιλ του Τενεσί οπλισμένη με δυο τουφέκια εφόδου και πιστόλι, πυροβολώντας.

Σοκαριστικό βίντεο

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που έχει έρθει στο «φως», η γυναίκα μπήκε στο σχολείο οπλισμένη με δυο τουφέκια εφόδου και πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί αρχικά τη γυάλινη πόρτα.

Το χρονικό του μακελειού

Η Όντρεϊ Χέιλ εισέβαλε το πρωί στο μικρό ιδιωτικό χριστιανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της πρωτεύουσας του Τενεσί «The Covenant School» πυροβολώντας.

Κατευθύνθηκε στον πρώτο όροφο του εκπαιδευτικού ιδρύματος, στο οποίο είχε φοιτήσει, πυροβόλησε και σκότωσε τρία παιδιά, δυο κορίτσια κι ένα αγόρι, ηλικιών μεταξύ 8 και 9 ετών, και τρία ενήλικα πρόσωπα, ηλικιών μεταξύ 60 και 61 ετών.

Το όνομα του ενός από τα ενήλικα θύματα, της Κάθριν Κουνς, αντιστοιχεί σε αυτό της διευθύντριας του σχολείου, σύμφωνα με τον ιστότοπό του.

Αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα επιτόπου εξουδετέρωσαν την ένοπλη. Ο θάνατός της διαπιστώθηκε κάπου ένα τέταρτο της ώρας από τη στιγμή που έγινε η πρώτη κλήση στην αστυνομία, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της Ντον Άαρον.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, μια από τις εκπαιδευτικούς μπόρεσε να τηλεφωνήσει στην κόρη της. «Μου είπε πως είχαν κρυφτεί μέσα σε ντουλάπα και ακούγονταν πυροβολισμοί παντού», αφηγήθηκε η Έιβερι Μίρικ στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WSMV4, ο οποίος ανήκει στο εθνικό δίκτυο του NBC.

Παρότι δήλωσε ανακουφισμένη που η μητέρα της επέζησε, η κυρία Μίρικ πρόσθεσε πως «πονάει για τους άλλους» που δεν δέχθηκαν κανένα τηλεφώνημα, που έχασαν δικούς τους ανθρώπους.

Σχετικά άρθρα