Τεράστια διαρροή για το Samsung Galaxy s11

Ξεκίνησαν ήδη τα leaks για τη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας

Η Samsung προετοιμάζει το Galaxy S11, το επόμενο flagship smartphone που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Τώρα σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το Galaxy S11 θα έχει μικρότερα bezel στις πλευρές του παρόλο που δεν θα ενσωματώνει οθόνη waterfall, Night Hyperlapse camera mode, Director View, Single Take Photo, Vertical Panorama, Custom Filters καθώς και δυνατότητα καταγραφής βίντεο 8K στα 30fps.

Director View
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, η λειτουργία Director View, θα επιτρέπει την χρήση πολλαπλών καμερών για την καταγραφή βίντεο ενώ την ώρα που γίνεται η καταγραφή, ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να εναλλάξει ανάμεσα σε οποιαδήποτε κάμερα θέλει. Αν για παράδειγμα, τραβάτε ένα βίντεο και θέλετε να κάνετε ένα κοντινό σε ένα αντικείμενο, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τον τηλεφακό, χωρίς να χρειαστεί να σταματήσετε το βίντεο.

Night Hyperlapse
Το Night Hyperlapse, ίσως μοιάζει με το κλασσικό hyperlapse που γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ίσως όμως ονομάζεται Night Timelapse.

Καταγραφή βίντεο 8K 30fps

Στην beta του One UI 2.0 το XDA-Developers, εντόπισε κώδικα ο οποίος απευθύνεται στην δυνατότητα καταγραφής βίντεο ανάλυσης 8K στα 30fps, προφανώς με την χρήση της κάμερας των 108MP η οποία φημολογείται ότι θα ενσωματωθεί στα Galaxy S11.

Single Take Photo
Με το mode αυτό ο χρήστης μπορεί να τραβήξει για 15 δευτερόλεπτα μία σειρά από φωτογραφίες ή ένα μικρό βίντεο. Αυτή η λειτουργία θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει ήδη καθώς υπάρχει λειτουργία που επιτρέπει την συνεχόμενη καταγραφή φωτογραφιών.

Vertical Panorama
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται και πολύ εξήγηση. Μέχρι τώρα το Panorama mode, επιτρέπει την καταγραφή μίας φωτογραφίας στον οριζόντιο άξονα. Η λειτουργία αυτή θα δώσει την δυνατότητα να κάνετε capture μία φωτογραφία στον κάθετο άξονα.

Custom Filters
Αυτή είναι η λειτουργία που δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα σε τι αναφέρεται. Ίσως, ο χρήστης να μπορεί να προσαρμόσει δικά του φίλτρα για να καταγράψει μία φωτογραφία.

Bezel

Τέλος, ο γνωστός leakster, Ice Universe, αποκαλύπτει ότι κανένα Gaalxy S11 δεν θα έχει waterfall display, παρόλα αυτά τα bezel στις πλευρές του θα είναι μικρότερα σε σχέση με αυτά του Note 10.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung έχει καταθέσει και ένα trademark με όνομα “Space Zoom” το οποίο μάλλον αναφέρεται σε μία τεχνολογία zoom.

Σχετικά άρθρα