Τεράστια διαρροή για το Samsung Galaxy S11

Leak αποκαλύπτει πέντε μοντέλα, μεγαλύτερη οθόνη και 5G

Η σειρά Samsung Galaxy S11 θα αποτελείται από πέντε συνολικά μοντέλα, μεγαλύτερες σε μέγεθος οθόνες και τεχνολογία 5G, σύμφωνα με τον γνωστό leakster, Evan Blass. Μέχρι τώρα, η Samsung κυκλοφορούσε στην αγορά τρία βασικά μοντέλα ενώ το 2019 παρουσίασε και ένα τέταρτο το S10 5G.

Samsung Galaxy S11+
Πιο συγκεκριμένα, το S11+ θα αντικαταστήσει τα S10+ και S10 5G, φυσικά θα υποστηρίζει 5G και σύμφωνα με τον Evan θα έχει 6.9 ιντσών οθόνη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το S10+ έχει οθόνη 6.4 ιντσών ενώ το S10 5G έχει οθόνη 6.75 ιντσών.

Samsung Galaxy S11
Αυτό θα είναι το μοντέλο το οποίο θα αντικαταστήσει το S10 και ίσως κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με και χωρίς υποστήριξη του δικτύου 5G. Επιπλέον, το smartphone φημολογείται ότι θα έχει μεγαλύτερη οθόνη η οποία θα ανέρχεται στις 6.7 ίντσες.

Samsung Galaxy S11e
Αυτό το smartphone όπως και το S10e θα είναι το φθηνότερο της σειράς αντί όμως για flat display η Samsung ίσως τοποθετήσει ένα παρόμοιο με τα S11 και S11+ με curved άκρες στις δύο πλευρές. Το μέγεθος του θα ανέρχεται από τις 6.2 έως τις 6.4 ίντσες. Όσον αφορά τώρα την υποστήριξη του δικτύου, ο Evan υποστηρίζει ότι το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει σε 4G LTE και 5G.

Τα πέντε νέα Samsung Galaxy S11 αναμένεται να αποκαλυφθούν πριν την MWC 2020 σε ένα ειδικό Unpacked event. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, θα δούμε σίγουρα κάμερα των 108MP και αναλογία οθόνης 20:9, φασματογράφο, και Snapdragon 865 ή Exynos 9830. Η μπαταρία ίσως φτάνει έως τα 5000mAh σε χωρητικότητα και ίσως δούμε κάποια τεχνολογία zoom την οποία η Samsung ονομάζει Space Zoom.

Σχετικά άρθρα

Νέα εφαρμογή σε Android και iOS!

Μετά τις εφαρμογές Messenger και Pages, το Facebook παρουσίασε την νέα αυτόνομη εφαρμογή του για iOS και Android συσκευές με την ονομασία Groups. Όπως φανερώνει το όνομα της εφαρμογής, τα μέλη του κοινωνικού δικτύου θα τη χρησιμοποιούν για να επικοινωνούν με τα Groups που έχουν γίνει μέλη. Με το άνοιγμα της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί […]