Θα μας τρελάνουν εντελώς!

Σκέφτονται χαράτσι και στις συνδέσεις του ιντερνετ!

Φόρους παντού βάζει το υπουργείο προκειμένου να βρεθούν έσοδα και να μην υπάρξει ανάγκη για μειώσεις δαπανών του Δημοσίου και μισθών των υπαλλήλων, αλλά και μειώσεις συντάξεων.

Μια νέα σκέψη που έπεσε στο τραπέζι μετά και τον περιβόητο φόρο στη συνδρομητική τηλεόραση, αλλά και τις αυξήσεις στη φορολόγηση της κινητής τηλεφωνίας, είναι η επιβολή χαρατσιού στις συνδέσεις του internet.

Το νέο τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής θα μπει σε όλο το φάσμα της χρήσης του internet, είτε στις συνδέσεις που προσφέρονται αυτούσιες από τις εταιρείες, είτε σε εκείνες που αφορούν στις συνδέσεις μέσω κινητού τηλεφώνου.

Ακόμη δεν έχει διαρρεύσει ποσοστό και έτσι δεν είναι δυνατό να υπολογιστεί και η επιβάρυνση των καταναλωτών.

πηγή: newsit.gr

Σχετικά άρθρα

5 Σχόλια

  1. Να μας ενημερώσουν όταν θελήσουν να μας γ@#$ουν κανονικά να πάρουμε τουλάχιστον βαζελίνη!Ρε δεν γα##%%$$τε ξεφτίλες?

  2. Ετσι….Προστατεψτε τις “ιερες σας αγελαδες”…………………………………. :@@@@@@@

  3. Ο π…σηκώνεται κάθε μέρα τέσσερις φορές!!! από ένα ευρώ κάθε φορά….Ε, ρε αριστερά που μας χρειάζεται!!!! θα πληρώσω εγώ τη νύφη γιατί το αριστερό μόρφωμα δεν θέλει λέει να κόψει μισθούς και συντάξεις!!! Και τι με νοιάζει εμένα ΡΕ; Εγώ θα πληρώσω πάλι; Όταν έχασα τη δουλειά μου που ήταν το δημόσιο ΡΕ!!!!!! Την τρέλα μου μέσα!!!!

    1. Μην βάζεις τέτοιες ιδέες γιατί ακόμα και αυτή η δραστηριότητα που αναφέρεις στην αρχή μπορεί να θεωρηθεί …..ισοδύναμο !!!!…..
      Οι μισθοί των δημοσίων (που προς ώρας δεν έχουν υποστεί σοβαρές απώλειες) και οι συντάξεις, θα είναι το τελευταίο που θα κοπεί. Λογικό είναι αυτό, αφού και οι δύο κατηγορίες είναι το βασικό εκλογικό σώμα κάθε κυβέρνησης. Το “πάπλωμα” θα το πληρώσουμε για μια φορά ακόμα εμείς οι μη εκλεκτοί, που είμαστε και στην ουσία οι τροφοδότες των παραπάνω ευνομούμενων συμπολιτών μας.

Comments are closed.