Θα παίξει μπάσκετ!

Χάνει το μοντέλο η TV

Άφησε τον τηλεοπτικό φακό για χάρη του μπάσκετ και οι φανατικοί θαυμαστές, της προκλητικά όμορφης μπασκετμπολίστριας θα μπορούν να την απολαμβάνουν πλέον στο γήπεδο με τη φανέλα της Ατζούρα.
Η αγάπη της για μπάσκετ είναι τόσο μεγάλη που η Βαλεντίνα Βινιάλι αποφάσισε αφιερωθεί σε αυτό, αφήνοντας -προς το παρόν τουλάχιστον- την καριέρα της ως παρουσιάστρια στην ιταλική τηλεόραση.
Η σέξυ ύψους 1.85μ. αθλήτρια της Ατζούρα λατρεύει τα ταξίδια και αποκάλυψε πως της αρέσει να κάνει σεξ στις τουαλέτες των τρένων που είναι και ο αγαπημένος της τρόπος για να ταξιδεύει. Η ουσία πάντως είναι μία. Η Βαλεντίνα ξεσηκώνει με τις εμφανίσεις της τον ανδρικό πληθυσμό και όχι άδικα.

Απολαύστε την

Σχετικά άρθρα

Τον πήρε και τον σήκωσε! (video)

Κυριολεκτικά τον… πήρε και τον σήκωσε. Οι εξαιρετικά δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην Ουκρανία, παρέσυραν έναν άνδρα και τον πέταξαν μέτρα μακριά! Ο άτυχος Ουκρανός επιχειρούσε να κρατήσει μια τέντα που κινδύνευε να ξηλωθεί από την μανία του ανέμου. Τελικά τα στοιχεία της φύσης… νίκησαν και η μεν τέντα έφυγε σαν πούπουλο, ο δε άνδρας […]