Θανατηφόρο ατύχημα στο Survivor

Με μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τον τελικό του Survivor και οι εκπλήξεις δε σταματούν. Αυτή τη φορά όμως πρόκειται για μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη που συγκλόνισε την παραγωγή αλλά και τους παίχτες του παιχνιδιού επιβίωσης.

Ένας άντρας από την παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο, o Diego, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες του govastileto.gr, ο Diego κατά τη διάρκεια του στησίματος του τελευταίου αγωνίσματος στο νησί της Καραϊβικής, το οποίο θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή, τραυματίστηκε θανάσιμα! Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ήταν πολύ κοντά στους παίχτες και είχαν δεθεί μαζί του.

Παρατηρώντας το trailer του Survivor βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να φορούν μια μαύρη κορδέλα σε κεφάλι και χέρι αντίστοιχα. Φαίνεται πως μετά την είδηση του θανάτου οι δυο άντρες επέλεξαν να τιμήσουν το «φίλο» του και φόρεσαν μια μαύρη κορδέλα ως ένδειξη πένθους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια αναφορά στο συμβάν ή στον τρόπο που έγινε το μοιραίο ατύχημα ούτε από την παραγωγή ούτε από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Σχετικά άρθρα