“Θεατρίνος” ο καστανάς!

Άλλο ένα προκλητικό σχόλιο από τον Μπουτάρη!

Σε ένα σχόλιο που σίγουρα θα προκαλέσει συζητήσεις προχώρησε ο δήμαρχος ΘεσσαλονίκηςΓιάννης Μπουτάρης, αναφερόμενος στον καστανά της πλατείας Αριστοτέλους που συνελήφθη την Παρασκευή.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο πωλητή«θεατρίνο», και τόνισε πως είναι καθ’ έξιν παράνομος:

“Αυτόν τον άνθρωπο τον γνωρίζετε. Έχει έρθει πολλές φορές στις συνεδριάσεις, έχει λιποθυμήσει, έχει πει διάφορα. Είναι καθ’ έξιν παράνομος, είναι όπως οι ναρκομανείς. Έχει μια άδεια για να πουλάει τα κάστανά του κι αυτός αλλάζει συνεχώς σημεία, γίνεται δηλαδή πλανόδιος πωλητής και γι’ αυτό χρειάζεται διαφορετική άδεια, που δίδεται από την Περιφέρεια”.

Σχετικά με το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι το συγκεκριμένο απόγευμα, η αστυνομία διενεργούσε ελέγχους σε όλους τους μικροπωλητές που βρισκόταν στην πλατεία Αριστοτέλους, μεταξύ των οποίων και στον συγκεκριμένο καστανά. «Αυτός δεν έδωσε την άδειά του. Λιποθύμησε δήθεν από την ταραχή του. Αυτός πρέπει να πιάσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Δεν τον χτύπησε κανείς. Η αστυνομία δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συνέβη. Έκανε τη δουλειά της και μάλιστα συνέλαβε πέντε μικροπωλητές που δεν είχαν άδεια» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

3 Σχόλια

  1. Πολύ κάστανο φάγαμε το τελευταίο διάστημα από τα κανάλια. Και φύκι μαζί.

  2. Bρε ο Μπουτάρης μια χαρά είναι, ας ήταν όλοι σαν κι αυτόν, ειλικρινής και ΟΧΙ κλεφταράς.

Comments are closed.