Θέλαν να πουλήσουν μωρό στο eBay

Ζητούσαν 5.000 ευρώ

Μια οικογένεια αιτούντων άσυλο στο Ντούισμπουργκ, στη δυτική Γερμανία, βαρύνεται με υποψίες ότι επιχείρησε να πουλήσει έναντι του ποσού των 5.000 ευρώ στον ιστότοπο eBay το μωρό της, ηλικίας ούτε ενός μήνα, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες στην οικία που διαμένει η οικογένεια, η χώρα προέλευσης της οποίας δεν έχει διευκρινιστεί, επισήμαναν οι αρχές του Ντούισμπουργκ σε δελτίο Τύπου

«Πειστήρια περισυνελέγησαν» από το διαμέρισμα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.   Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, την Τρίτη αναρτήθηκε μια αγγελία σχετικά με την πώληση ενός μωρού έναντι του ποσού των 5.000 ευρώ «σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα από τον λογαριασμό διαδικτυακής σύνδεσης του ζευγαριού» πρόσθεσε η αστυνομία, η οποία διευκρίνισε επίσης ότι ο λογαριασμός αυτό στο Διαδίκτυο χρησιμοποιήθηκε και από «άλλα μέλη της οικογένειας».

«Οι αστυνομικοί παρέδωσαν ένα κοριτσάκι ηλικίας 40 ημερών στο Γραφείο Προστασίας Νεότητας και οι γονείς οδηγήθηκαν στις ανακριτικές αρχές» σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.

Έρευνα για την κατηγορία της διακίνησης ανθρώπων ξεκίνησε, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

 

Σχετικά άρθρα