«Θέλω να πεθάνω»: Τα πρώτα λόγια παίκτη της Chapecoense

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έπειτα από τη συντριβή αεροσκάφους στην Κολομβία που μετέφερε 77 επιβαίνοντες, εκ των οποίων και την ομάδα της Βραζιλίας, Chapecoense.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Βραζιλίας, ένας από τους έξι επιζώντες, ο ποδοσφαιριστής Ελιο Ερμίτο Ζαμπιέρ Νέτο μόλις είδε τους διασώστες είπε μόνο: «Θέλω να πεθάνω».

Όπως ανέφεραν μέλη της σωστικής ομάδας, ο Νέτο ήταν ο τελευταίος από τους επιζώντες που βρέθηκαν στο σημείο της συντριβής και παρότι η κατάστασή του δεν είναι καθόλου καλή, είχε επαφή με το περιβάλλον και «έλεγε ότι ήθελε να πεθάνει».

Η κατάσταση του Νέτου, ο οποίος μεταφέρθηκε μαζί με κάποιους από τους τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και δύο μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους που επέζησαν της συντριβής, βελτιώνεται καθημερινά.

Μάλιστα, ο πατέρας του ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι ο γιος του σκοπεύει να επιστρέψει στα γήπεδα.

«Ενημερώνω με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά ότι ο γιος μου είναι καλύτερα. Πρόκειται να του κάνουν επέμβαση στο πόδι και οι γιατροί επιβεβαιώνουν ότι θα επιστρέψει να παίζει ποδόσφαιρο», είπε ο πατέρας του Νέτο.

Σχετικά άρθρα