Θέλουν να κόψουν το Open!

Προσφυγή στο ΕΣΡ σχεδιάζουν τηλεοπτικοί σταθμοί κατά του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη

Η μετάδοση μόνο ενημερωτικών εκπομπών από τον τηλεοπτικό σταθμό για τον Πόλεμο στην Ουκρανία, χωρίς να υφίσταται κάποιος συγκεκριμένος έκτακτος λόγος, θεωρείται από ορισμένους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών πως υπάρχει ζήτημα με τους όρους χορήγησης της άδειας του.

Υπάρχει φυσικά και ο αντίλογος σε αυτό το επιχείρημα με το επιχείρημα της υποχρέωσης των σταθμών για τη μετάδοση ενημερωτικού προγράμματος ειδικά σε ένα Πόλεμο που έχει συνέπειες και για την Ελλάδα. Η προσφυγή αυτή έρχεται να προστεθεί στις αυξανόμενες πιέσεις που ασκούνται στον Ιβάν Σαββίδη για τον ρόλο του στο επιχειρηματικό και αθλητικό πεδίο της χώρας.

Οι πληροφορίες μάλιστα του The Faq αναφέρουν ότι τις ενέργειες αυτές συντονίζουν δύο Έλληνες επιχειρηματίες που κάλλιστα θα μπορούσαν να προσδιορίζονται από τον χαρακτηρισμό των ¨ολιγαρχών” για τον οποίο τόσος λόγος γίνεται τελευταία. Χθες (Σάββατο) το κανάλι ανέβηκε στο 12,5% στο σύνολο (έχασε μόνο από το ΣΚΑΙ λόγω του Survivor ). Το κεντρικό δελτίο κυριάρχησε ακόμα μια μέρα, τόσο στο σύνολο (με 13,9%) όσο και στο “δυναμικό κοινό” (18-54 ετών) με 15,1% !!!

Αιτία πολέμου (casus belli) προφανώς για το καρτέλ (της tv)

(Με πληροφορίες από typologies.gr)

πηγή: koutipandoras

Σχετικά άρθρα