Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβολή της δίκης του τραγουδιστή για τις 14 Ιουλίου

Ιατροδικαστική ζήτησε η υπεράσπιση

Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος κατηγορείται από πρώην σύντροφό του για ξυλοδαρμό. Το αίτημα υποβλήθηκε από την υπεράσπιση της κατηγορίας προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή η καταγγέλλουσα.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του λαϊκού τραγουδιστή ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση μετά από μήνυση που υπέβαλε την περασμένη Παρασκευή η πρώην σύντροφός του στο ΑΤ Αλίμου.

Από την πλευρά του ο Θέμης Αδαμαντίδης αρνείται τις κατηγορίες και μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια υποστηρίζει ότι η πρώην σύντροφός του επιχείρησε να τον εκβιάσει, ενώ την κατηγορεί ότι του έχει κλέψει 7.000 ευρώ.

«Με χτύπαγε μέρα παρά μέρα»
Η σύντροφος του τραγουδιστή, Βαρβάρα Κίρκη μίλησε για την καταγγελία που έκανε στον Θέμη Αδαμαντίδη και ξέσπασε σε λυγμούς.

 

«Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε από ζήλια. Όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα από κοντά του, γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω. Απλά είναι τα πράγματα, βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια. Προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα, το έβλεπαν όλοι. Ήμουν στο J2US δίπλα του και τον αγαπάω. Όμως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είναι λάθος. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά. Ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω κουραστεί. Δεν γίνεται να τρως μέρα παρά μέρα ξύλο για τις παράνοιές του.

Γιατί είχε παράνοιες. Ότι με όλον τον κόσμο εγώ φλέρταρα. Είναι λάθος μου που τα ανεχόμουν. Μου έλεγαν όλοι να φύγω. Είχαμε χωρίσει πόσες φορές. Είχα φύγει. Δε θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε ούτε να φάμε. To ψυγείο ήταν άδειο. Θα με πει εμένα κλέφτρα; Από μένα έπαιρνε. Πού τα βρήκε τα λεφτά; Δεν θέλω να στερήσω από εκείνον και τα παιδιά του ούτε ένα σεντ. Δεν ξέρω τι λέει ο κόσμος, δεν με απασχολούν αυτά που λέει ο κ. Κούγιας. Με ζήλευε παθολογικά, αλλά όλα έχουν ένα μέτρο. Καταδικάστε με που αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο», είπε η Βαρβάρα Κίρκη στον ALPHA.

Σχετικά άρθρα