Θεσσαλονίκη: 23χρονος βίαζε 15χρονη…

Υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες

Με τη χρήση σωματικής βίας και με την απειλή ότι θα διαρρεύσει βιοντεοληπτικό υλικό με προσωπικές της στιγμές, 23χρονος βίαζε 15χρονη. Ύστερα από καταγγελία της κοπέλας στην αστυνομία, συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την καταγγελία της 15χρονης, από τον περασμένο Ιούλιο και μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου και ενώ είχαν συνάψει ερωτική σχέση, ο 23χρονος κάποιες φορές εξανάγκαζε την ανήλικη σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο, το οποίο, όπως έλεγε, θα κοινοποιούσε και στους γονείς της.

Παράλληλα, ο νεαρός, από προφίλ που διατηρεί σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της κοπέλας συνοδευόμενη από εξυβριστικό σχόλιο. Κατά τη διάρκεια δε της σχέσης τους προχώρησε και σε χρήση σωματικής βίας σε βάρος της κοπέλας, προκαλώντας της απλή σωματική βλάβη.

Να σημειωθεί ακόμα ότι προχώρησε σε απειλές και σε βάρος του οικογενειακού περιβάλλοντος της 15χρονης, ζητώντας επίμονα αυτή να παραμείνει μαζί του.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο ζευγάρια χειροπέδες, δύο κινητά τηλέφωνα, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο USB sticks, κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και μία κάμερα.

Σχετικά άρθρα