Θεσσαλονίκη: Ανάγκη για αίμα στο ΑΧΕΠΑ

Η ανακοίνωση του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου

Το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη καλεί για αιμοδοσία, καθώς μειώνεται ο αριθμός αιμοληψιών και υπάρχει πρόβλημα εξυπηρέτησης των αναγκών των ασθενών σε μετάγγιση.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί μας αιμοδότες

Καταφεύγουμε πάλι σε εσάς, γιατί όσο πλησιάζουμε στις γιορτές, τόσο μειώνεται ο αριθμός αιμοληψιών, όχι μόνο στην Αιμοδοσία του ΑΧΕΠΑ, σε όλες τις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας.

Υπάρχει λοιπόν τεράστιο πρόβλημα εξυπηρέτησης των αναγκών των ασθενών σε μετάγγιση. Οι σύλλογοι εθελοντών δυστυχώς δεν μπόρεσαν να ικανοποιήσουν το αίτημά μας να προγραμματιστούν εξορμήσεις έως και τον Ιανουάριο.

Γι’ αυτό σας παρακαλούμε πολύ να έρχεστε ατομικά, έχοντας συνεννοηθεί πρώτα μαζί μας, έχοντας κλείσει δηλαδή ραντεβού, και μην φοβάστε τίποτα!

Η πρόσβαση στην Αιμοδοσία μας, και σε κάθε Υπηρεσία Αιμοδοσίας, είναι απολύτως ασφαλής. Θα βρείτε σχεδιάγραμμα που δείχνει ότι μπορείτε, ερχόμενοι από την Κεντρική Πύλη του Νοσοκομείου, να περάσετε από την αυλή, περιμετρικά, και να φτάσετε στην Αιμοδοσία.

Μην φοβάστε τίποτα! Δεν κολλάει ο ιός από το πέρασμά σας στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου ούτε φυσικά και στην Αιμοδοσία μας.

Θα σας περιμένουμε λοιπόν! Θα σας περιμένουμε με χαρά!

Καλές γιορτές!»

Σχετικά άρθρα