Θεσσαλονίκη: Άνοιξε από τώρα η νέα παραλία! (video)

Ελεύθερη η πρόσβαση για τους πολίτες

Ανοιχτή παραμένει από αυτή την ώρα η νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, παρά το γεγονός ότι η πρόταση προς τον Υφ. Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ήταν τα περιοριστικά μέτρα να αρθούν από τις 10 απόψε το βράδυ.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας ίσχυε μέχρι και σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου, ωστόσο, η σχετική ΠΝΠ ανέφερε ως ώρα λήξης των μέτρων την 6η πρωινή. Έτσι, παρότι προτάθηκε “άνοιγμα” της παραλίας από τις 10 βράδυ, η αστυνομία δεν μπορεί να την κρατήσει αποκλεισμένη μέχρι εκείνη την ώρα.

Τα κάγκελα δεν έχουν απομακρυνθεί μέχρι στιγμής από το τμήμα Λευκός Πύργος- Μ. Μουσικής, ωστόσο, οι πολίτες εισέρχονται κανονικά στον χώρο. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται αυτή την ώρα κατά μήκος του παραλιακού μετώπου απλώς προχωρούν σε ελέγχους SMS και βεβαιώσεων όσων κάνουν τη βόλτα ή την προσωπική τους άσκηση.

 

Να σημειωθεί ότι η εισήγηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας,λ Απόστολου Τζιτζικώστα και του δημάρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, έχει κατατεθεί στον αρμόδιο Υφυπουργό, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος και θα ανακοινώσει την τελική απόφαση κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης, στις 18.00.

Σχετικά άρθρα