Θεσσαλονίκη: Χάος με την βροχή!

Aπίστευτη ταλαιπωρία και καταστροφές

Τεράστια προβλήματα δημιούργησε η βροχή στην Θεσσαλονίκη. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν με απόφαση της πολιτικής προστασίας οι δήμοι Νέας Χαλκηδόνας και Δέλτα, στη δυτική Θεσσαλονίκη, που υπέστησαν σοβαρές καταστροφές από τις πλημμύρες.

H παρατεταμένη βροχόπτωση που σημειώνεται από νωρίς στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε κυκλοφοριακά προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και ένα σοβαρό ατύχημα στον περιφερειακό.

Κλειστός παρέμεινε για αρκετές ώρες ο Περιφερειακός της Θεσσαλονίκης στο ύψος του κόμβου Αγίου Παύλου, αφού στις 18:00 το απόγευμα, μια νταλίκα προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και βρέθηκε κάθετα στο οδόστρωμα.

Επίσης λόγω υπερχείλισης χειμάρρου διεκόπη η κυκλοφορία στην Επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Ηρακλείου, στην Επαρχιακή οδό Λαγκαδικίων – Σχολαρίου καθώς και στη Δημοτική οδό Λαγκαδά – Ασσήρου.

Επίσης, λόγω υπερχείλισης του ρέματος που βρίσκεται στην 8η οδό έχει διεκόπη η κυκλοφορία στη Δημοτική οδό από Ταγαράδες προς Θέρμη και λόγω της υπερχείλισης του ρέματος που βρίσκεται στη Θέρμη, έχει διεκόπη η κυκλοφορία στη συμβολή των οδών Αεροπορίας και Μ. Αλεξάνδρου.

Υπήρξε υπερχείλιση του Γαλλικού ποταμού που δημιούργησε κυκλοφοριακό χάος και υπερχείλιση του ρέματος στο Μελισσουργό.

πηγή φωτογραφίας: seleo.gr

Σχετικά άρθρα