Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κλήσεις σε λίγες μέρες!

Δεν… μασάει η Δημοτική Αστυνομία

Δύο χιλιάδες κλήσεις έκοψε η δημοτική αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης, μέσα σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας, στους παραβάτες οδηγούς. Στην «κορυφή» των παραβάσεων βρίσκονται τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Οι δημοτικοί αστυνόμοι βγήκαν στους δρόμους της πόλης από την περασμένη Δευτέρα, 28 Σεπτέμβρη, σε δύο βάρδιες πρωί – βράδυ σε μια προσπάθεια να μπει τάξη στο κυκλοφοριακό.

«Τα παιδιά που βγήκαν στο δρόμο έχουν περάσει το μήνυμα ότι δεν αστειευόμαστε. Έχουμε και την παραγγελία του εισαγγελέα για καμία ανοχή καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο», ανέφερε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, υποστηρίζοντας παράλληλα και την καλή συνεργασία με την τροχαία.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Τάξης, Λευτέρης Κιοσέογλου τόνισε ότι πέρα από τις περίπου 2.000 κλήσεις έχουν κατατεθεί και δύο μηνύσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για καταπάτηση του δημόσιου χώρου.

Σχετικά άρθρα

H Κοζάνη στον αεροπορικό χάρτη

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του kozan.gr, από 1η Δεκεμβρίου, την αεροπορική  σύνδεση της Κοζάνης με το Ελ. Βενιζέλος θα πραγματοποιεί η Astra Airlines με αεροσκάφη 70 θέσεων (atr72). Nα θυμίσουμε ότι το υπουργείο Μεταφορών είχε παραχωρήσει στη Sky Express τις άγονες γραμμές Αθήνα – Κοζάνη – Καστοριά και Θεσσαλονίκη – Λήμνο – Ικαρία, για την χρονική περίοδο από […]