Θεσσαλονίκη: “Έκαψε” σκύλο με χλωρίνη!

Οργή στην Πολίχνη

Bίντεο που δείχνει έναν άντρα να καταβρέχει ένα σκύλο που ξαπλώνει χωρίς να ενοχλεί κανέναν στο πεζοδρόμιο, έχει αναρτηθεί εδώ και λίγες ώρες σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τη περιγραφή του βίντεο, ένας φαρμακοποιός ρίχνει νερό με χλωρίνη με έναν κουβά στο σκύλο, ενώ σε ένα άλλο βίντεο μια γυναίκα καταβρέχει το σκύλο με ένα ποτήρι.

Το περιστατικό σύμφωνα με τη περιγραφή έχει συμβεί στην περιοχή Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Το περιστατικό σύμφωνα με περιγραφές, έλαβε χώρα, έξω από φαρμακείο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.
Όπως διακρίνεται πεντακάθαρα, ένας άντρας που βγαίνει από το φαρμακείο με ένα κουβά στα χέρια, ρίχνει το περιεχόμενό του, πάνω στο σκύλο που εκείνη την ώρα κοιμόταν, σε μια άκρη του πεζοδρομίου, ο κουβάς περιείχε νερό και χλωρίνη!

Σύμφωνα με το φιλοζωικό σωματείο «Η Αγάπη»: το αστυνομικό τμήμα Πολίχνης θα προχωρήσει σε αυτεπάγγελτη μήνυση κατά του φαρμακοποιού μόνο εάν δώσει κατάθεση κάποιος μάρτυρας.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης για το περιστατικό αναφέρει “Ως Σύλλογο δεν μας εκφράζει αυτή η συμπεριφορά του συναδέλφου που αποτελεί μεμονωμένο και καταδικαστέο περιστατικό. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να κάνουν το καθήκον τους”.

Σχετικά άρθρα

5 Σχόλια

 1. Μεγάλου Αλεξάνδρου 6, Πολίχνη – Μετέωρα, 56532, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  Στην πλατεία μετεώρων είναι διπλα απο το προποτζίδικο!

  2310637385

  1. Είσαι ωραίος! Σβήσε τώρα το δημοσίευμα. Θα καταλάβεις γιατί σε λίγες μέρες.

   ΝΑΙ ΡΕ! ΠΑΟΚ!

  2. Σύμφωνα με το φιλοζωικό σωματείο «Η Αγάπη»: το αστυνομικό τμήμα Πολίχνης θα προχωρήσει σε αυτεπάγγελτη μήνυση κατά του φαρμακοποιού μόνο εάν δώσει κατάθεση κάποιος μάρτυρας.
   Γιατί “Αγγελος4” , αφού γνωρίζεις κάτι για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν επικοινώνησες με το σωματείο ; Ή με την αστυνομία ;
   Ανώνυμη ανάρτηση στο internet ;

Comments are closed.