Θεσσαλονίκη: Επίθεση δέχτηκε υπάλληλος σε ΚΕΠ

Την αναστολή της λειτουργίας του ΚΕΠ Σιδηροδρομικού Σταθμού στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν οι εργαζόμενοι

Την αναστολή της λειτουργίας του ΚΕΠ Σιδηροδρομικού Σταθμού στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν οι εργαζόμενοι, έπειτα από επίθεση πολίτη εις βάρος υπαλλήλου στο συγκεκριμένο υποκατάστημα.

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Θεσσαλονίκης, το περιστατικό έλαβε χώρα την την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017.

Το Δ.Σ. του ΣΕΔΘ κάνει λόγο για καθημερινές λεκτικές-υβριστικές επιθέσεις και απειλές, που έχουν αποδέκτες τους εργαζομένους του ΚΕΠ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Θ. μετά το ακραίο περιστατικό βίαιης σωματικής επίθεσης πολίτη εις βάρος συναδέλφου μας, στο Κ.Ε.Π. Σιδηροδρομικού Σταθμού, που συνέβη την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 (φαινόμενο καθημερινό στην συγκεκριμένη Υπηρεσία) και έχοντας την εικόνα του χώρου, ότι δεν πληρεί τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ να παραμείνει κλειστή η Υπηρεσία του ΚΕΠ Σιδηροδρομικού Σταθμού, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα της μετεγκατάστασης της συγκεκριμένης Υπηρεσίας των Κ.Ε.Π., από τη Διοίκηση του Δήμου, σε κατάλληλο χώρο, όπου θα διασφαλίζεται στο ακέραιο η υγιεινή και η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων εργαζομένων σε αυτό».

πηγή: Thestival.gr

Σχετικά άρθρα