Θεσσαλονίκη: Έρχεται πυκνό χιόνι το Σάββατο

Και μέσα στην πόλη!

Το σενάριο που προβλέπει χιόνια στα κεντρικά και βόρεια και πεδινά, συμπεριλαμβανομένης και της πόλης της Θεσσαλονίκης, είναι αυτό που θα υπερισχύσει τελικά για το Σάββατο, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Με σημερινή του ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι θα υπερισχύσει το δεύτερο από τα δυο σενάρια που έδωσε στο χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 σχετικά με την εξέλιξη της κακοκαιρίας “Λέανδρος”.

Υπενθυμίζεται ότι χθες είχε αναφέρει ότι για το Σάββατο δυο σενάρια επικρατούσαν μέχρι εκείνη την ώρα. Στο ένα σενάριο οι χιονοπτώσεις θα “χτυπήσουν” από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα καθώς και σε περιοχές της Χαλκιδικής ενώ στο δεύτερο σενάριο ισχυρές χιονοπτώσεις σχεδόν στο σύνολο της ηπειρωτικής χώρας και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα

Ο στίβος πηγαίνει στα σχολεία!

Μία σημαντική στιγμή για τον ελληνικό στίβο ήταν η πόφαση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, να εντάξει ομόφωνα το πρόγραμμα Kids Athletics στις διδακτικές ώρες φυσικής αγωγής στις τάξεις Γ’, Δ’ , Ε’ Στ’ των δημοτικών σχολείων.  Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό στίβο, που πλέον εισχωρεί στα σχολεία και μπαίνει στην καθημερινότητα των μικρών […]