Θεσσαλονίκη: Έρχονται για ταινία οι Σταλόνε, Φορντ, Στέιθαμ! (video)

Παραγωγοί της ταινίας «Οι αναλώσιμοι 4» βρίσκονται εδώ και μέρες στην πόλη

Παραγωγοί της ταινίας «Οι αναλώσιμοι 4» βρίσκονται εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη και ψάχνουν χώρους για να γυριστεί η ταινία υπερπαραγωγή, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η δημοσιογράφος του Alpha Σούζυ Καζαντζίδου.

Μετά την ταινία του Μπαντέρας, πλάνα της οποίας γυρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη, η πόλη φαίνεται να μετατρέπεται σε… θελκτικό πεδίο για τα γυρίσματα ταινιών με μεγάλες παραγωγές του εξωτερικού.

Οι άνθρωποι της παραγωγής της ταινίας «Οι αναλώσιμοι 4», «χτυπούν πόρτες» προκειμένου να βρουν τον κατάλληλο χώρο για τα γυρίσματα της ταινίας, αλλά και τους ιδανικούς συνεργάτες.

Πληροφορίες θέλουν την έναρξη των γυρισμάτων να τοποθετείται το προσεχές φθινόπωρο. Αν τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα, τότε οι παραγωγοί εικάζουν ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στα σινεμά μέσα στο 2022.

Η υπεράνθρωπη ομάδα των μισθοφόρων έχει σπάσει τα ταμεία του box office και έχει αγαπηθεί από όλους τους φαν των ταινιών δράσης, καθώς είναι ένας ύμνος στα φιλμ δράσης του ’80. Άλλωστε οι τρεις προηγούμενες ταινίες έχουν συγκεντρώσει όλους του σταρ του συγκεκριμένου genre: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Χάρισον Φορντ, Γουέσλι Σνάιπς, Ζαν-Κοντ Βαν Νταμ, Μπρους Γουίλις, Τσακ Νόρις.

Σχετικά άρθρα