Θεσσαλονίκη: Έρευνες στο laptop και το κινητό του γυμναστή

Ποιοι θα κληθούν για κατάθεση

Προς κάθε κατεύθυνση κινούνται οι έρευνες των αρχών για τον 50χρονο γυμναστή που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριό του στη Θεσσαλονίκη.
Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, βρίσκονται τόσο το κινητό όσο και το laptop του. Θα ερευνηθούν τα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ θα κληθούν να καταθέσουν πρόσωπα του οικείου και φιλικού του περιβάλλοντος.

Σχετικά με το e mail που έλαβαν οικεία του πρόσωπα και στο οποίο έγραφε ότι οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη γιατί εξαπατήθηκε από μια γυναίκα, η αστυνομία ερευνά εάν έχει σταλεί από τον ίδιο.
Ξεσπά η σύζυγός του: «Ο Γιώργος δεν ήταν καλά»
Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι οικείοι του γυμναστή, με τη γυναίκα του να δηλώνει πως δεν είχαν χωρίσει και πως ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

«Ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση. Ό,τι γράφει ο Γιώργος, ό,τι αναφέρει ο Γιώργος, αυτό είναι. Εγώ είμαι σύζυγός του, δεν είμαι ούτε η πρώην ούτε τίποτα άλλο. Αυτό που γνώριζα εγώ είναι ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, μόνο αυτό ξέρω. Έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο» δήλωσε η γυναίκα, όπως μεταδίδε το makthes.

Σχετικά με την τελευταία ανάρτηση του 50χρονου, ανέφερε ότι «ξέρω πολύ καλά ότι ο Γιώργος δεν ήταν καλά. Για να αναρτήσει αυτό το ποστ σημαίνει ότι έγινε κάτι. Προσπαθώ να είμαι καλά. Έχω χάσει τον ύπνο μου και μου δίνουν χάπια».
Η έκκληση της οικογένειας στα ΜΜΕ

Έκκληση προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν το πένθος τους, απευθύνουν τα μέλη της οικογένειας του 50χρονου γυμναστή, δηλώνοντας ότι δεν επιθυμούν να κάνουν καμία δημόσια δήλωση για τον θάνατό του. Με ανακοίνωση που απέστειλε προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ΕΣΗΕΑ, την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος και όλα τα ΜΜΕ, η συνήγορος της οικογένειας του εκλιπόντος, Παρασκευή Σεραϊδου, αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την αγάπη που εισπράττουμε από όλο τον κόσμο. Θα θέλαμε όμως να γίνει σεβαστή από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η συνειδητή απόφασή μας, να μην προβεί κανένα μέλος της οικογενείας μας σε οποιαδήποτε δημόσια δήλωση, καθώς και να γίνει αποδεκτή η επιθυμία μας να θρηνήσουμε τον άνθρωπό μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

«Η οποιαδήποτε ενόχληση μελών της οικογενείας μας – κυρίως δε των ανηλίκων παιδιών του εκλιπόντος – καθώς και η αναπαραγωγή δημοσιευμάτων για την προσωπική του ζωή, μόνο μεγαλύτερη αναστάτωση και θλίψη μπορούν να μας προκαλέσουν».

«Πιστεύουμε ότι η τήρηση της ανωτέρω επιθυμίας μας προέχει από κάθε άλλο δικαίωμα και δεν θέλουμε να βλέπουμε και να ακούμε προσωπικές και οικογενειακές στιγμές της ζωής μας στη δημοσιότητα. Παρακαλούμε για απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του Γιώργου».

Σχετικά άρθρα