Θεσσαλονίκη: Οίκος ανοχής λειτουργούσε παράνομα στο κέντρο

Εντοπίστηκε από την αστυνομία

Στο εντοπισμό ενός οίκου ανοχής ο οποίος λειτουργούσε παράνομα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προχώρησαν χθες, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικών ελέγχων, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη 24χρονος υπάλληλος της επιχείρησης, ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της ιδιοκτήτριας, η οποία και αναζητείται, καθώς διευκόλυναν την έκδοση 39χρονης γυναίκας έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια ερευνών, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης εντόπισαν χώρο στο κέντρο της πόλης που λειτουργούσε παράνομα ως οίκος ανοχής, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια.

Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι εκεί διευκολύνονταν η έκδοση έναντι αμοιβής μιας Ελληνίδας, η οποία δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για την εργασίας της και σε βάρος της βεβαιώθηκαν σχετικές πταισματικές παραβάσεις.

Σε έρευνα που ακολούθησε στους χώρους της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φύλλα με ιδιόχειρες σημειώσεις όπου αναγράφονταν ημερομηνίες ραντεβού και αντίστοιχα χρηματικά ποσά που ανέρχονταν σε 145 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικά άρθρα