Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για την αίρεση των εξορκισμών

«Μου έκλεισαν το σπίτι»

Νέα συγκλονιστικά βίντεο από την αίρεση της Εκκλησίας των Εθνών στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως με τον… άνθρωπο του θεού – όπως θέλει να αποκαλείται – Χαράλαμπο Τσακωνίδη, σε ρόλο ιερέα, να μιλάει με μια γυναίκα που ισχυρίζεται έχει μπει μέσα της ο διάβολος.

 

Η γυναίκα που συμμετέχει στον εξορκισμό της αίρεσης της Θεσσαλονίκης, φαίνεται μέσα από βίντεο, να βαριαναστενάζει εξουθενωμένη και καταρρακωμένη από τον δαίμονα, ενώ τρεις άλλες γυναίκες την κρατάνε για να μην πέσει.

Όση ώρα ο ψευτοιερέας συνομιλεί με τον… διάβολο, μέλος της αίρεσης κινηματογραφεί τον εξορκισμό. Το μικρόφωνο δε φεύγει στιγμή από το στόμα της γυναίκας, ενώ ένας άντρας κρατάει πάνω από το κεφάλι της φερόμενης δαιμονισμένης ένα χαρτί με όλες τις ασθένειες που πάσχει, ακόμα και καρκίνο, που έφερε ο διάβολος και πρόκειται να θεραπεύσει μέσα σε λίγα λεπτά ο Χάρης Τσακωνίδης.

Η γυναίκα που παρουσιάζεται ως δαιμονισμένη, όπως ισχυρίζεται ο πρώην σύζυγός της στην κάμερα του LIVE NEWS και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, δεν παραδέχτηκε πότε στον άντρα της τα όσα γίνονται στην Εκκλησία των Εθνών. «Μόλις είδα το βίντεο, την γνώρισα. Μου είπε, δεν είμαστε εμείς» είπε.

Ωστόσο, το βίντεο είναι αποκαλυπτικό. Εκείνη μαζί με τα παιδιά της φέρεται να απελευθερώνεται από τα σκοτεινά πνεύματα με το άγγιγμα του «ανθρώπου του θεού», όπως αποκαλείται ο επικεφαλής, Χάρης Τσακωνίδης.

Όπως εξομολογείται ο πρώην σύζυγός της, έμαθε για την δράση της εκκλησίας και τις τελετές που συμμετείχε η οικογένειά του, όταν ένας είδε το βίντεο. «Παθαίνω ένα σοκ, άρχισα να κλαίω, να χτυπιέμαι, τα παιδιά μου, η οικογένειά μου».

Η δράση της Εκκλησίας των Εθνών, όπως λέει, κατέστρεψε την οικογένειά του και οδήγησε το ζευγάρι σε χωρισμό, αφού η πρώην σύζυγός του δε θέλησε ποτέ να αποτραβηχτεί από τους κόλπους της. «Μου κατέστρεψε την οικογένειά μου, τα παιδιά μου».

Σχετικά άρθρα