Κατέρρευσε οροφή σχολείου!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί σε γονείς και παιδιά που φοιτούν στο Γυμνάσιο – Λύκειο Μυγδονίας, καθώς τμήμα οροφής του σχολείου κατέρρευσε και όπως λένε, από θαύμα δεν θρηνούμε θύματα.

Σύμφωνα με το oraiokastronews.blogspot.gr το τμήμα οροφής που κατέρρευσε είναι περίπου τριών τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στο εσωτερικό τμήμα του σχολείου στην κεντρική είσοδο.
Ευτυχώς, το περιστατικό σημειώθηκε πέντε λεπτά μετά το σχόλασμα των μαθητών, όμως έχει εγείρει σοβαρά ερωτήματα για την καταλληλότητα του κτηρίου.

‘Όλοι αναρωτιούνται τι θα συμβεί σε περίπτωση σεισμού και ζητούν από τους υπεύθυνους να ασχοληθούν χωρίς άλλη καθυστέρηση και να ελεγχθεί από τους αρμόδιους όλο το σχολικό συγκρότημα.

Σχετικά άρθρα

Η επέτειος του «ΟΧΙ»

«Εδώ Ραδιοφωνικός Σταθμός Αθηνών. Έκτακτο ανακοινωθέν. Αι ιταλικαί στρατιωτικαί δυνάμεις προσβάλλουν από της 5.30 πρωινής της σήμερον τα ημέτερα τμήματα προκαλύψεως της ελληνοαλβανικής μεθορίου. Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του Πατρίου Εδάφους». Με την ανακοίνωση του υπουργείου Στρατιωτικών να παίζει στα ραδιόφωνα και τα έκτακτα παραρτήματα των εφημερίδων που έδιναν την είδηση του ιταλικού τελεσιγράφου και […]