Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό χάος στον περιφερειακό

Ουρές χιλιομέτρων από ΙΧ

Πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα και ουρές χιλιομέτρων από ΙΧ που κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες περιλαμβάνει η… νέα κανονικότητα στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης. Για άλλη μια μέρα το πρόβλημα με την κίνηση είναι πολύ μεγάλο και υπάρχουν ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα κατεύθυνσης, ως αποτέλεσμα των κλειστών λωρίδων για τα έργα του Flyover.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στην κατεύθυνση προς ανατολικά, η οποία μέχρι πριν λίγο καιρό τις πρωινές ώρες ήταν σχετικά ελεύθερη από κίνηση. Στις 08:30 σήμερα το πρωί, όπως φαίνεται και στο χάρτη παρακάτω, το μποτιλιάρισμα ξεκινούσε από την περιοχή της Μαλακοπής και εκτείνονταν μέχρι και το νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνταν στον κόμβο Τριανδρίας – Τούμπας, στον Άγιο Παύλο και στο κομμάτι από Συκιές μέχρι και το Παπαγεωργίου. Πρόκειται για ένα τμήμα το οποίο εκτείνεται σε μήκος περίπου 8 χιλιομέτρων.

Στην κατεύθυνση προς δυτικά η κίνηση είναι αυξημένη, αλλά τα προβλήματα είναι μικρότερα και περιορίζονται στο τμήμα από τη Νεάπολη μέχρι και την Τριανδρία.

Δείτε το χάρτη με την κίνηση στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης νωρίς το πρωί:

xartis_perifereiakos.jpg

Σχετικά άρθρα

Εκτός F1 η Marussia!

Η Marussia σταματά και επίσημα τις δραστηριότητές της από την Formula 1, καθώς έληξε η προθεσμία για να βρει αγοραστή, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έκαναν οι οικονομικοί διαχειριστές. Η ομάδα δεν θα συμμετάσχει ούτε στο τελευταίο GP της σεζόν στο Άμπου Ντάμπι, ενώ απολύθηκε και το προσωπικό των 200 ατόμων. Η είδηση ήρθε μια […]