Θεσσαλονίκη: «Με έπιασαν κεφαλοκλείδωμα κι άρχισα να χάνομαι»

Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για να μπει στην τάξη του ο 17χρονος μαθητής στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά, ζει τον εφιάλτη της βίας στο διάδρομο του σχολείου, με τους συμμαθητές του να τον έχουν περικυκλώσει.

 

Στην συνέχεια ένας από τους συμμαθητές του κράτησε τον 17χρονο για να μη φύγει κι άλλοι 15 ή 20, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τον χτυπήσαν στο κεφάλι και το σώμα.

Η μητέρα του 17χρονου συγκλόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εν ώρα διαλείμματος μέσα στο διάδρομο του σχολείου γύρω στις 12 παρά 10 πριν χτυπήσει το κουδούνι πέρασε από εκεί το παιδί μου, αυτή η παρέα σπρωχνότανε, σπρώξανε και το παιδί μου καταλάθος; εσκεμμένα; για πλάκα; δεν μπορούμε να τ ξέρουμε αυτό. Ο γιος μου ζήτησε το λόγο, πιαστήκανε στα χέρια και ορμήξανε γύρω στα 15 – 20 άτομα. Απ’ ότι ξέρω τους 5 τους συλλάβανε, τους άλλους δεν τους έχουν βρει».

Για την κατάσταση της υγείας του παιδιού δήλωσε ότι νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με κρανιογκεφαλικές κακώσεις και χτυπήματα στα πλευρά.

Η ίδια η περιγραφή του 17χρνου στην μητέρα είναι σοκαριστική όπου της είπε χαρακτηριστικά: «με έπιασαν κεφαλοκλείδωμα κι άρχισα να χάνομαι».

Σχετικά άρθρα