Θεσσαλονίκη: Μεγάλη κινητοποίηση Πυροσβεστικής, ΕΛ.ΑΣ

Για…μεθυσμένο άτομο!

Συναγερμός σήμανε στις υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης στη Θεσσαλονίκη, μετά από ενημέρωση διερχόμενων πεζών καθώς και οχημάτων, για πεσμένο άτομο στη Ν. Ευκαρπία.

Όπως αναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας, σήμερα απογευματινές ώρες (15.00) σήμανε συναγερμός σε Πυροσβεστικό Σώμα, ΕΛ.ΑΣ., Ε.Κ.Α.Β. και Πολιτική Προστασία όταν ενημέρωσαν διερχόμενοι (οδηγοί οχημάτων – πεζοί) για ηλικιωμένο άτομο που βρισκόταν πεσμένο σε πλαγιά στο ύψος της Ν. Ευκαρπίας (Νταμάρια – Α/Δ Εγνατίας Οδού).

Όπως εξηγούν: «Κινηθήκαμε για το σημείο και από κοινού με το διασωστικό – δασικό όχημα του 2ου Π.Σ.Θ., και την ΕΛ.ΑΣ. προβαίναμε σε αναζητήσεις του ατόμου. Τελικώς εντοπίστηκε το άτομο εν ζωή. Αναφέρθηκε πως είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ και κατά την διάρκεια της πεζοπορίας του ζαλίστηκε και έπεσε στο έδαφος».

Σημειώνεται μάλιστα ότι επί τόπου έσπευσε και δίκυκλη μοτοσικλέτα του ΕΚΑΒ προς παροχή βοηθείας, πλην όμως δεν χρειάστηκε να επέμβει. «Με τις θερμές ευχαριστίες για την συνδρομή – ενέργειές μας από τις υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης αποχωρήσαμε», σημειώνουν οι Ανεξάρτητοι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας.

Σχετικά άρθρα