Θεσσαλονίκη: Νεκρή η 40χρονη που είχε εξαφανιστεί

Συνελήφθη 38χρονος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας

Την άκρη του νήματος στο κουβάρι της υπόθεσης με την εξαφάνιση της 40χρονης από τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, μία υπόθεση που βρισκόταν σε εκκρεμότητα από το Δεκέμβριο του 2018, εντόπισαν οι αστυνομικοί και προχώρησαν στη σύλληψη 38χρονου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο σε βάρος της. Να σημειωθεί ότι θύτης και θύμα ήταν τοξικομανείς. Ο 38χρονος κατηγορείται ότι, κάτω από συνθήκες οι οποίες βρίσκονται προς διερεύνηση, σκότωσε την 40χρονη μέσα στο σπίτι του, στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, στις 28 Δεκεμβρίου 2018.

Στη συνέχεια απέκρυψε τη σορό της και μετέβη στο σπίτι του θύματος, απ’ όπου αφαίρεσε κάρτες ανάληψης και άλλα προσωπικά της αντικείμενα, προβαίνοντας τμηματικά σε αναλήψεις χρηματικού ποσού και σε οικονομικές συναλλαγές με διάφορες επιχειρήσεις. Μάλιστα, ο 38χρονος, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του, επιχείρησε να σκηνοθετήσει υποτιθέμενη φυγή της γυναίκας στο εξωτερικό. Όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς, υπέπεσε σε σειρά αντιφάσεων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλειδιά του διαμερίσματος της 40χρονης και ένα καλοριφέρ που αφαίρεσε από το διαμέρισμά της. Η έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να εντοπιστεί η σορός της 40χρονης, αλλά και να διαλευκανθούν άλλες λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Σχετικά άρθρα