Θεσσαλονίκη: Πανικός στα κομμωτήρια! (pics)

Με μάσκες, πλέξιγκλας και αναμονή για… ραντεβού άνοιξαν σήμερα

Με μάσκες, αντισηπτικά και γάντια έχουν προμηθευτεί τα κομμωτήρια, τα οποία επαναλειτουργούν από σήμερα μετά από έξι βδομάδες περίπου που παρέμεναν κλειστά.

Κατά την είσοδο του πελάτη στο κομμωτήριο οι εργαζόμενοι του προσφέρουν μάσκες, γάντια και αντισηπτικό, ενώ οι υπάλληλοι να φορούν προστατευτική μάσκα και γάντια και τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Σε κομμωτήριο της οδού Παύλου Μελά, οι υπεύθυνοι έχουν αφαιρέσει δύο καθίσματα προκειμένου να υπάρχει απόσταση μεταξύ των πελατών και έχουν τοποθετηθεί και πλέξιγκλας στους νιπτήρες, όπου οι καρέκλες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Μάλιστα, ο πελάτης που θα θελήσει να κλείσει ραντεβού θα πρέπει να είναι οπλισμένος με υπομονή και να περιμένει σχεδόν 1,5 εβδομάδα για το… πολυπόθητο κούρεμα.

«Είμαστε κλειστεί για 1,5 εβδομάδα σχεδόν. Ξεκινήσαμε να κλείνουμε τα ραντεβού μας περίπου στις 30 Απριλίου διότι θέλαμε να δούμε κάτω από ποιες συνθήκες θα εργαστούμε» αναφέρει στο Thestival ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Ξανθή Hair Gallery Α.Ε, Βασίλης Γιάγκογλου.

«Ο κόσμος έρχεται συγκρατημένος, υπάρχουν αποστάσεις, έχουμε τα απολυμαντικά μας και έχουμε προμηθευτεί 50 κουτιά γάντια και 500 μάσκες», προσθέτει ο ίδιος.

Ο κ. Γιάγκογλου επισημαίνει ότι η επιχείρηση του είναι μείον 25.000 ευρώ καθώς έπρεπε τους προηγούμενους δύο μήνες να πληρώνει το ενοίκιο και τα πάγια, ενώ έχει επιβαρυνθεί με το κόστος των μασκών και γαντιών αλλά και των αλλαγών, που έπρεπε να γίνουν στο κομμωτήριο. «Ο χρόνος είχε σταματήσει για εμάς, ωστόσο τα έξοδα έτρεχαν», τονίζει.

koyr-1.jpg

koyr-2.jpg

koyr-3.jpg

koyr-5.jpg

koyr-6.jpg

komm.jpg

Σχετικά άρθρα