Θεσσαλονίκη: Παράνομος οίκος ανοχής λειτουργούσε σε διαμέρισμα

με το πρόσχημα υπηρεσιών μασάζ

Έναν παράνομο οίκο ανοχής εντόπισαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, που λειτουργούσε σε διαμέρισμα της ανατολικής Θεσσαλονίκης, με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών μασάζ.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 61χρονος διαχειριστής του παράνομου οίκου ανοχής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της Διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας, Απείθειας και περί Προστασίας ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ, εκδίδονταν επ’ αμοιβή στο συγκεκριμένο διαμέρισμα τέσσερις γυναίκες (2 ημεδαπές – 2 αλλοδαπές), ηλικίας από 23 έως 44 ετών, οι οποίες βρέθηκαν εντός του χώρου και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

Κατά την έρευνα στον παράνομο οίκο ανοχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 1.095 ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα της επιχείρησης, ένα καταγραφικό μηχάνημα, μία κάμερα λήψης και μία ατζέντα χειρόγραφων σημειώσεων.

Σημειώνεται ότι ο 61χρονος προκειμένου να αποφύγει το σχετικό έλεγχο αρνούταν να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος στους αστυνομικούς.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα