Θεσσαλονίκη: Σε παγκάκι στην Ανάληψη βρέθηκε ο ράπερ

Ο 24χρονος δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς

Ο 24χρονος Λάμπρος Μανιφάβας δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς – Ούτε γιατί εξαφανίστηκε ούτε εάν υπάρχουν από πίσω κυκλώματα με «αφέντρες» και εκβιαστές, που τον είχαν παγιδέψει.

Μόνος του, να κάθεται σε ένα παγκάκι στην περιοχή Ανάληψη Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στις 2 τα ξημερώματα ο 24χρονος ράπερ Lamanif, που προ ημερών είχε εκφράσει πρόθεση, μέσω των social media, να τερματίσει τη ζωή του.

Ο Λάμπρος Μανιφάβας βρέθηκε σε καλή κατάσταση, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στην Αστυνομία για τα διαδικαστικά. Οι αστυνομικοί είναι σε συνεννόηση με την Εισαγγελία, για να δουν τελικά αν θα σχηματιστεί δικογραφία και θα ασκηθούν διώξεις, σύμφωνα με το νέο νομικό πλαίσιο, ενώ ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει πει κάτι στους αστυνομικούς.

Ούτε γιατί το έκανε, ούτε αν υπάρχουν από πίσω κυκλώματα με «αφέντρες» και εκβιαστές που τον είχαν παγιδέψει στα δίχτυα τους.

Η διαδικασία είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι από την Αστυνομία είχε συσταθεί ειδική ομάδα για τον εντοπισμό του.

πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα