Θεσσαλονίκη – Σκόπελος με 49 ευρώ

Ακτοπλοϊκή διέξοδος γι;α τους Βορειολλαδίτες

Xαράς ευαγγέλια για όσους Βορειοελλαδίτες θέλουν να ταξιδέψουν από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στα νησιά των Σποράδων. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. Έτσι, η εταιρεία αποφάσισε να κάνει ένα δωράκι στους επιβάτες κι ανακοίνωσε νέα προσφορά. Όσοι καταφέρουν να την εκμεταλλευτούν, θα ταξιδέψουν από και προς τις Σποράδες με μόλις 49 ευρώ! Όπως ανέφερε η πρόεδρος των ξενοδόχων Σκοπέλου, Μαίρη Διαμάντη “το ακτοπλοϊκό εισιτήριο Θεσσαλονίκη- Σκόπελος διαμορφώνεται πλέον στα 49 ευρώ το άτομο, μετ’ επιστροφής, εφόσον η κράτηση γίνει μέσω εταιρείας κινητής τηλεφωνίας”.

Η κ. Διαμάντη, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», επεσήμανε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε το εισιτήριο να μειωθεί από τα 59 ευρώ ανά κατεύθυνση στα 49 ευρώ. Η τιμή αυτή θα ισχύσει μέχρι τις 15 Ιουλίου. Παράλληλα διευκρίνισε ότι εφόσον η θέση κλειστεί μέσω συγκεκριμένης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, η επιστροφή είναι δωρεάν, δηλαδή στην τιμή των 49 ευρώ συμπεριλαμβάνονται και η μετάβαση και η επιστροφή.

Αξιοποιήστε την προσφορά των 49 ευρώ

Αν είστε συνδρομητής ΟΤΕ ή COSMOTE, στέλνετε κενό SMS στο 19019 (€ 0,50/SMS). Λαμβάνετε ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό τον οποίο εξαργυρώνετε για τον προορισμό της επιλογής σας, και παίρνετε δωρεάν το εισιτήριο της επιστροφής. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν όλοι οι προορισμοί που εξυπηρετεί η HELLENIC SEAWAYS και όλα τα σημεία έκδοσης εισιτηρίων (online booking, τηλεφωνικό κέντρο 210 4199000 με πιστωτική κάρτα και συνεργαζόμενα πρακτορεία). Διαβάστε περισσότερα.

Στοίχημα η διατήρηση της σύνδεσης και το φθινόπωρο

Σχετικά με την έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η πρόεδρος των ξενοδόχων της Σποπέλου, τόνισε: «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για το εγχείρημα της ‘Hellenic Seaways’ η οποία ύστερα από 7-8 χρόνια έθεσε εκ νέου σε λειτουργία την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες». «Ξέρουμε ότι όλοι οι Θεσσαλονικείς, οι Μακεδόνες γενικά, αγαπούν πολύ τα νησιά μας» πρόσθεσε.

«Το ταξίδι Θεσσαλονίκη – Σκόπελος διαρκεί δύο ώρες και σαράντα λεπτά. Μπορεί κανείς να πει ότι είναι πιο κοντά να έρθει πλέον Σποράδες, Σκόπελο, Αλόννησο και Σκιάθο παρά να πάει Χαλκιδική με την κίνηση το καλοκαίρι» υπογράμμισε. Συμπλήρωσε ότι το εγχείρημα έτυχε θερμής υποδοχής και από τον εμπορικό κόσμο των νησιών των Σποράδων καθώς, όπως είπε, «οι Θεσσαλονικείς είναι άνθρωποι που και ξοδεύουν και αγαπούν τις Σποράδες και μένουν εκεί περισσότερες μέρες σε σχέση με άλλους τουρίστες από την Ελλάδα».

Σε ό,τι αφορά την κίνηση, σημείωσε ότι ήδη έχουν κλειστεί 30.000 θέσεις για φέτος το καλοκαίρι και εκτίμησε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο επέκτασης της σεζόν και τον Σεπτέμβριο εφόσον διαπιστωθεί η συνέχιση του τουριστικού ενδιαφέροντος.

«Η γραμμή αυτή δεν είναι, όμως, χρήσιμη μόνο για τους Θεσσαλονικείς και τους Έλληνες της βόρειας Ελλάδας. Ανοίγει αυτή τη στιγμή και ένας δίαυλος τουριστικής επικοινωνίας με το αεροδρόμιο Μακεδονία, για αγορές που δεν μπορούν να φτάσουν αυτή τη στιγμή στις Σποράδες» τόνισε με νόημα.

Σχετικά άρθρα