Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα η συνοδηγός του Skoda που παρέσυρε την 21χρονη!

Τι αναμένεται να υποστηρίξει

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγείται αυτή την ώρα η 19χρονη που φέρεται να είναι συνεπιβάτης του οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης.

 

Προηγουμένως η 19χρονη πέρασε από τη σήμανση για αποτυπώματα. Θυμίζουμε πως οι αρχες προχώρησαν στη σύλληψη της 19χρονης κατά τις βραδινές ώρες της Τετάρτης. Η νεαρή μεταφέρθηκε με χειροπέδες στα χέρια και καλυμμένο το πρόσωπό της.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες χθες το βράδυ ο 26χρονος ενημέρωσε τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, δια αντιπροσώπου, πως προτίθεται να εμφανιστεί ενώπιον των αστυνομικών Αρχών σήμερα το πρωί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και η 19χρονη συνοδηγός που συνελήφθη χθες μετέφερε στους αστυνομικούς πως πρόθεση του 26χρονου είναι να σταματήσει να κρύβεται. Λίγα λεπτά πριν τις 11 ο 26χρονος που αναζητούνταν για την παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας στην οδό Εγνατία, πέρασε το κατώφλι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Καθώς έχει παρέλθει η χρονική διάρκεια του αυτοφώρου, η τύχη του 26χρονου θα αποφασιστεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σχετικά άρθρα