Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονου

Ενεργοποιήθηκε Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 13χρονου αγοριού στη Θεσσαλονίκη. Το «Χαμογέλο του Παιδιού» ενεργοποίησε Amber Alert για την εύρεση του παιδιού.

Το αγόρι εξαφανίστηκε στις 13/6/2020 και ώρα 17:30 από την Θεσσαλονίκη. Το όνομα του είναι Χουσαΐνι (επ.) Σαγιέντ Μαχντί (ον.) και είναι μόλις 13 ετών, αφγανικής καταγωγής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Σαγιέντ Μαχντί, σήμερα 19/6/2020, και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS κατόπιν αιτήματος της Διεύθυνσης Αναζητήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Ο Σαγιέντ Μαχντί έχει 1,65μ. ύψος, καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια και είναι αδύνατος. Έχει ένα σημάδι δεξιά στο λαιμό, καθώς και ένα σημάδι στο δεξί φρύδι.Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι, λευκό-μπλε πουλόβερ και μαύρα παπούτσια.Φεύγοντας πήρε μαζί του ένα σάκο με ρούχα και προσωπικά του αντικείμενα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σχετικά άρθρα