Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα για οπαδικό επεισόδιο (video)

Για επεισόδιο τον περασμένο Νοέμβριο, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος τεσσάρων νεαρών , οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται ότι χτύπησαν τον περασμένο Νοέμβριο, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, 16χρονο που φορούσε διακριτικά αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο κεφάλι και στα χέρια.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας 21, 24, 21 και 28 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη τελούμενη κατά συναυτουργία και παράβαση των νόμων σχετικά με αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και περί όπλων. Αποτελούν μέλη ομάδας περίπου 15 ατόμων που συμμετείχαν σε οπαδικό επεισόδιο. Οι υπόλοιποι αναζητούνται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η ομάδα των νεαρών επιτέθηκε αιφνιδιαστικά, γύρω στις 10:00 το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου 2020, σε τέσσερις ανήλικους που κάθονταν στο πάρκο Δημοκρατίας, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης και κάποιοι από αυτούς φορούσαν διακριτικά αντίπαλης ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στη θέα των κουκουλοφόρων οι ανήλικοι τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο, ένας από αυτούς, ο 16χρονος, δεν κατάφερε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι και στα χέρια. Κάποιοι από αυτούς, την ώρα που χτυπούσαν το 16χρονο, φέρονται να φώναζαν οπαδικά συνθήματα.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά άρθρα