Θεσσαλονίκη: Τελευταία μέρα εργασιών σήμερα στη Β. Όλγας

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συνεχίζονται για έβδομη και τελευταία ημέρα σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, από το δήμο Θεσσαλονίκης.

Για την ομαλή διεξαγωγή των έργων, αλλά και τη διευκόλυνση των οδηγών, ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι και σήμερα, Κυριακή κατά τις ώρες 07:30 έως 18:00.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της λεωφόρου Β. Όλγας, από τη συμβολή της με την οδό Μερκουρίου έως τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της λεωφόρου Β. Όλγας με τις οδούς Μερκουρίου, Σκιάθου, Λ. Πορφύρα, Χρ. Χριστοβασίλη, Ζαχ. Παπαντωνίου και Μουζούρη. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις προαναφερόμενες κάθετες οδούς θα διεξάγεται μέσω των οδών Αλεξανδρείας και Μπάμπη Αννίνου (παράλληλες της λεωφόρου Β. Όλγας), στις οποίες θα τοποθετηθούν σημαιοφόροι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας (είσοδος- έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη λεωφόρο Β. Όλγας θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία).

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στην λεωφόρο Β. Όλγας (αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας), σε όλο το μήκος της ζώνης των έργων.

Σχετικά άρθρα