Θεσσαλονίκη: Τέλος το παρκάρισμα στην Κ. Καραμανλή λόγω Flyover!

Το σημείωμα της τροχαίας

Τέλος το παρκάρισμα στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή σύμφωνα με σημείωμα της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, που ενημερώνει τους ιδιοκτήτες οχημάτων, λόγω Flyover.

Όπως αναφέρει το σχετικό σημείωμα το οποίο έχει τοποθετηθεί κατά μήκος της λεωφόρου, λόγω των εργασιών κατασκευής του Flyover, η εν λόγω οδός έχει ενταχθεί σε Ειδικό Σχέδιο Εντατικής Τροχονομικής Αστυνόμευσης.

Για τον λόγο αυτό η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να μην σταθμεύουν τα οχήματα τους στην συγκεκριμένη οδό, προκειμένου να αξιοποιείται ολόκληρο το οδόστρωμα για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Η Τροχαία, καταλήγοντας, αναφέρει πως όλα τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα θα απομακρύνονται με γερανοφόρα οχήματα και θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Αναλυτικά το σημείωμα της Τροχαίας Θεσσαλονίκης:

“Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου Φορέων της πόλης μας, που έχει συγκροτηθεί για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών επιπτώσεων που θα επιφέρουν οι εργασίες κατασκευής του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου (Flyover), η εν λόγω οδός έχει ενταχθεί σε Ειδικό Σχέδιο Εντατικής Τροχονομικής Αστυνόμευσης.

Σας παρακαλούμε θερμά να μην σταθμεύετε το όχημά σας στην εν λόγω οδό, προκειμένου ολόκληρο το οδόστρωμα να αξιοποιείται για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Με την έναρξη των εργασιών κατασκευής του έργου, όλα τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα θα απομακρύνονται με γερανοφόρα οχήματα και θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Ζητούμε την κατανόηση και συμβολή κάθε πολίτη ξεχωριστά!».

Σχετικά άρθρα