Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με ανθρώπινο κρανίο σε παραλία στο Αγγελοχώρι

Θα ερευνηθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια

Μισό ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Μαρτίου στην περιοχή Ντουρμπάλι, στην παραλία του Αγγελοχωρίου Θεσσαλονίκης. Το οστό βρισκόταν στην άμμο της παραλίας, στην ακροθαλασσιά και το βρήκε πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.

Λιμενικοί έφτασαν στο σημείο, ενώ την υπόθεση στη συνέχεια ανέλαβε η ιατροδικαστική υπηρεσία αρχικά της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια της Αττικής, η οποία διαθέτει περισσότερο εξειδικευμένα μηχανήματα.

Η απώλεια της ζωής του ανθρώπου έγινε πριν από αρκετό και καιρό, κάτι που μαρτυρείται από το γεγονός ότι από το οστό έλειπε το δέρμα. Θα ερευνηθεί, αν το κρανίο ανήκει σε άντρα ή γυναίκα και αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι.

Σχετικά άρθρα

Ο 21χρονος που έχει ταξιδέψει σε 107 χώρες!

Ο μόλις 21 ετών Ρώσος Yasik Smirnoff έχει καταφέρει κάτι που δύσκολα μπορεί να κάνει άλλος συνομήλικός του. Μέσα σε τέσσερα μόλις χρόνια έχει παντρευτεί, έχει χωρίσει και έχει επισκεφτεί 107 χώρες σε όλον τον κόσμο. Οι περιπέτειες του ξεκινάνε στην ηλικία των 15 ετών όταν αποφασίζει να αφήσει την οικογένειά του που έμενε στην […]