Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με εκτροπή 2 ΙΧ

Κυκλοφοριακό χάος στον περιφερειακό

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από νωρίς το πρωί στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, ως αποτέλεσμα τροχαίου ατυχήματος με την εκτροπή δύο ΙΧ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία το ατύχημα έγινε περίπου στις 06:30 στο ρεύμα κατεύθυνσης προς τα δυτικά στον κόμβο του Πανοράματος, όταν δύο ΙΧ αυτοκίνητα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπησαν της πορείας τους χωρίς να συγκρουστούν μεταξύ τους. Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα έπεσε πάνω στις μπάρες, ενώ το άλλο ανετράπη μερικώς, ωστόσο από το ατύχημα δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς.

Λόγω του ατυχήματος έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται μόνο από τη μεσαία λωρίδα, κάτι που προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο και πολύ μεγάλη κίνηση μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα. Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα η κυκλοφορία έχει αρχίσει να αποκαθίσταται.

Σχετικά άρθρα

Αμφίπολη: Προς έναν τέταρτο θάλαμο – Αποκαλύφθηκαν ολόκληρες οι Καρυάτιδες!

Εχουν ύψος 2,27μ. – Φορούν ποδήρη χιτώνα και μακρύ κροσσωτό ιμάτιο με πλούσιες πτυχώσεις. Οι ολόσωμες Καρυάτιδες που αποτυπώνονται στις φωτογραφίες τις οποίες έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Πολιτισμού την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της νέας ενημέρωσης για την πρόοδο των ανασκαφικών εργασιών στον λόφο Καστά της Αμφίπολης αναμφίβολα εντυπωσιάζουν. Παράλληλα- κι ενώ σοβαρές […]