Θεσσαλονίκη: Βεβήλωσαν το πάρκο κατά της οπαδικής βίας (video)

Σχεδόν δέκα ημέρες μετά τα εγκαίνια

Σχεδόν δέκα ημέρες μετά τα εγκαίνια του άγνωστοι βεβήλωσαν το πάρκο κατά της οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη καθώς αφαίρεσαν τις ταμπέλες με τα ονόματα των Άλκη, Νάσου και Τόσκο οι οποίοι ήταν θύματα της τυφλής οπαδικής βίας.

Το πάρκο αθλητικής φιλίας του δήμου Θεσσαλονίκης ήταν μια ιδέα μετά τον άδικο χαμό του 19χρονου Άλκη το οποίο φτιάχτηκε σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά φαίνεται πως κάποιοι δεν βάζουν μυαλό…

“Ειδοποιήσαμε την αστυνομία και ψάχνουμε τις κάμερες από τα γύρω καταστήματα. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να μη σέβονται ούτε τους νεκρούς”, ανέφερε ο Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο GrTimes.gr, προσθέτοντας πως “έχουμε παραγγείλει νέες ταμπέλες και μόλις τις λάβουμε θα επανατοποθετηθούν στο σημείο”.

Όπως είπε ακόμη, “τη βαρβαρότητα δεν πρέπει να την επιτρέπει κανείς. Πρέπει να απομονώσουμε τα στοιχεία που την προκαλούν. Αρχίσαμε πλέον να αναρωτιόμαστε μήπως τους… προκαλούμε κιόλας που φτιάξαμε το συγκεκριμένο πάρκο με τις ταμπέλες των ονομάτων των δολοφονημένων παιδιών. Δε γίνεται να λέμε συνέχεια στους πολίτες που βγαίνουν βόλτα στο σημείο να το προσέχουν”.

Σχετικά άρθρα