Θεσσαλονίκη: Βούλγαρος εξαπατούσε ηλικιωμένους

Έκανε την… κομπίνα του τροχαίου

Σε μια σημαντική επιτυχία προχώρησαν σήμερα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα κατάφεραν να συλλάβουν έναν αδίστακτο απατεώνα, ο οποίος το περασμένο Σάββατο απέσπασε 25.000 ευρώ από ηλικιωμένη με τη μέθοδο της τηλεφωνικής απάτης. Ο δράστης είχε ζητήσει από την 68χρονη το υπέρογκο χρηματικό ποσό λέγοντάς της πως η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής από την ίδια ημέρα ξεκίνησαν συστηματική έρευνα για να εντοπίσουν τα ίχνη του. Η έρευνά τους απέδωσε καρπούς και σήμερα κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Η σύλληψή του έγινε τη στιγμή που επιχειρούσε να εξαπατήσει ακόμη έναν ηλικιωμένο στην περιοχή του Ντεπώ.

Αυτή τη φορά ο απατεώνας είχε πείσει τον ηλικιωμένο να του δώσει 30.000 ευρώ. Τη στιγμή της συναλλαγής η Αστυνομία παραμόνευε και ο δράστης κατέληξε στο περιπολικό με χειροπέδες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν ο νεαρός Βούλγαρος έχει και άλλες περιπτώσεις απάτης στο ενεργητικό του.

Σχετικά άρθρα

Σειρήνες πολέμου σε όλη τη χώρα!

Για 60 δευτερόλεπτα θα ηχήσουν το πρωί οι σειρήνες συναγερμού πολιτικής άμυνας, στο πλαίσιο της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) Παρμενίων 2013. Συγκεκριμένα, στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης). Στις 11:05 θα σημάνει λήξη του συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής […]