Θεσσαλονίκη: Ξανά σε λειτουργία το ανακαινισμένο Εθνικό κολυμβητήριο (pic)

Στη διάθεση όχι μόνο των αθλητών αλλά και του κοινού

Μετά την ανακατασκευή του Ποσειδωνίου κολυμβητηρίου και του κολυμβητηρίου της Νεάπολης, η Διοίκησης των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης παρέδωσε και την ανακαινισμένη εξωτερική πισίνα του Εθνικού κολυμβητηρίου.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση στη συγκεκριμένη εγκατάσταση αλλάχθηκαν όλες οι παλιές, σκουριασμένες και επικίνδυνες σωληνώσεις στο μηχανοστάσιο, ενώ άδειασε η εξωτερική πισίνα για να καθαριστεί και να παραδοθεί σε αθλητές και αθλούμενους.

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, Αλέξης Σαββίδης, αναφέρει: «Μετά τις εργασίες που έγιναν στο Εθνικό κολυμβητήριο με την αντικατάσταση των φίλτρων και περιμετρικά των σωληνώσεων της 50άρας πισίνας, απομένει μόνο η αλλαγή των εναλλακτών, που έχει προγραμματιστεί, έτσι ώστε και στα τρία κολυμβητήρια της πόλης μας, Ποσειδώνιο, Εθνικό και Νεάπολης, να εκμηδενίζονται πλέον οι πιθανότητες ενός ξαφνικού κλεισίματος λόγω βλάβης στα μηχανοστάσιά τους. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά την Επιτροπή Διοίκησης των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης για την τεράστια προσπάθεια που έχει γίνει, ώστε τα κολυμβητήριά μας να βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο».

Το Εθνικό κολυμβητήριο τίθεται ξανά στη διάθεση όχι μόνο των αθλητών αλλά και του κοινού, το οποίο μπορεί να κάνει χρήση και των τριών κολυμβητηρίων καθημερινά από τις 10:00 ως τις 17:00 μετά την επέκταση του ωραρίου που αποφάσισε από πέρσι το καλοκαίρι η διοίκηση των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, προσκομίζοντας βέβαια τις απαραίτητες ιατρικές βεβαιώσεις (παθολόγο ή καρδιολόγο και δερματολόγο).

kol-1.jpg

kol-2.jpg

Σχετικά άρθρα