Θεσσαλονίκη: Xειροπέδες σε ιδιοκτήτες ζαχαροπλαστείου!

Τέσσερις συλλήψεις για χρέη

Στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιούνται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη οφειλετών του Δημοσίου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πυλαίας, συνέλαβαν συνολικά τέσσερα (4) άτομα, ομόρρυθμα μέλη οικογενειακής επιχείρησης, με δραστηριότητα στο χώρο των αρτοζαχαροπλαστείων.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν δύο άντρες ηλικίας 70 και 39 ετών και δύο γυναίκες 38 και 67 ετών αντίστοιχα, ενώ οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ.1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο».

Το ύψος της συνολικής οφειλής ανέρχεται στο χρηματικό ποσό του 1.175.879,88 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

πηγή:thestival

Σχετικά άρθρα

Επεισόδια μετά την πορεία

Βροντερό παρών των πολιτών στην πορεία για το Πολυτεχνείο. Περίπου 30.000 άτομα τίμησαν το παρελθόν και έστειλαν το δικό τους μήνυμα, υπό το βλέμμα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Επεισόδια μετά το τέλος της πορείας στα Εξάρχεια. Με την μεγαλειώδη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (17/11) οι εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 41 […]