Θεσσαλονίκη: Ξύπνησε η 25χρονη που ήταν σε κώμα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη!

Νοσηλεύεται στο «Παπανικολάου»

Ευχάριστα είναι τα νέα για την 25χρονη πολυτραυματία της μοιραίας σύγκρουσης στα Τέμπη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή πολυτραυματίας έχει ξυπνήσει από την καταστολή και έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία της με το περιβάλλον.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως για μεγάλο μέρος της ημέρας η αναπνοή της 25χρονης δεν υποστηρίζεται τεχνικά.

 

Η νεαρή εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Παπανικολάου» με τους γιατρούς που την παρακολουθούν να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την εξέλιξη της πορείας της υγείας της.

Η 25χρονη επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με εμπορική στα Τέμπη. Αρχικά είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Λάρισας. Οι γιατροί εκεί έκριναν ότι συγκεκριμένο τραύμα της χρειάζεται την εξειδικευμένη γνώση και τα μέσα των γιατρών της Α’ ΜΕΘ του Παπανικολάου. Για τον λόγο αυτό, έγινε η διακομιδή της στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η κοπέλα είναι πολυτραυματίας και φέρει έγκαυμα το οποίο σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν εμπνέει ανησυχία.

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Έσπασε τα κοντέρ στο αλκοτέστ!

Ούτε οι αστυνομικοί που τον υπέβαλαν σε έλεγχο αλκοτέστ δεν μπορούσαν να φανταστούν πόσο αλκοόλ είχε καταναλώσει ένας Αυστραλός οδηγός. Ο ηλικίας 51 ετών, Τρέβορ Αλεξάντερ, άφησε άφωνους τους εκπροσώπους του νόμου, όταν τους εκμυστηρεύτηκε ότι τα υψηλά νούμερα αλκοόλ που βρέθηκαν στο αίμα του οφείλονταν στην κατανάλωση 90 κουτιών μπύρας. Αν και είχε πατήσει… […]