Θετικό στον κορονοϊό νεογέννητο στη Καστοριά

Το μωράκι είναι καλά στην υγεία του

Θετικό στον κορωνοϊό νοσηλεύεται εδώ και μερικές ημέρες νεογέννητο βρέφος από την Καστοριά, το οποίο γεννήθηκε πριν μια εβδομάδα στο Νοσοκομείο των Γρεβενών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia το μωράκι είναι καλά στην υγεία του, ενώ όλα τα στοιχεία δείχνουν πως δε νόσησε στο νοσοκομείο των Γρεβενών, αλλά όταν εξήλθε από αυτό και μετέβη, με τη μητέρα του, στο σπίτι της οικογένειας, στην Καστοριά.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν νοσεί και η μητέρα του μωρού.

Να σημειωθεί πως στο νοσοκομείο των Γρεβενών κατευθύνονται για να γεννήσουν εγκυμονούσες από την Καστοριά, λόγω της υπάρχουσας κατάστασης με τον κορωνοϊό στην εκεί πόλη, κάτι που προκαλεί προβληματισμό στους φορείς και στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος, στο οποίο έχουν ληφθεί και τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Ενήμερος για το περιστατικό είναι και ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, που παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν στο “μέτωπο” του κορωνοϊου στην περιοχής

Σχετικά άρθρα

Νέα μυστικά στην Αμφίπολη!

Έντονα προβλήματα στατικότητας παρουσιάζει ο τρίτος θάλαμος στον τάφο της Αμφίπολης και οι εργασίες αντιστήριξης είναι πιο έντονες εκεί, ενώ θα ενταθούν περαιτέρω από τη Δευτέρα. Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο η αποχωμάτωση καθυστερεί περισσότερο στον τρίτο θάλαμο συγκριτικά με τους δύο προηγούμενους θαλάμους, το δεύτερο και τον πρώτο. “Η Αμφίπολη είναι […]