Θετικός στον κορoνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (vid)

Τι λέει ο ίδιος ο παρουσιαστής για την κατάσταση της υγείας του

Θετικός στον κορoνοϊό βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής επιβεβαίωσε το γεγονός και αποκάλυψε πως είναι εμβολιασμένος και το περνάει ελαφριά στο σπίτι.

Ο Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική του εκπομπή και αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό: «Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Χθες ανακάλυψα πως είμαι θετικό στον κορονοϊό. Το μήνυμα που έχω να πω είναι πως θέλει δύναμη και αγώνα. Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Δεν είναι κάτι εύκολο. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει με το εμβόλιο είναι προσωπική. Πάντως δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ πιο ήπια από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος» τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Το τελευταίο γύρισμα του «The 2Night Show» έγινε τη Δευτέρα και ενώ πάντα πριν από κάθε γυρίσματα κάνουν τεστ, αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν είχε βγει θετικό, καθώς ίσως είχε χαμηλό ιικό φορτίο. Το γεγονός ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό πιστοποίησε το μοριακό τεστ.

Σχετικά άρθρα